Om oss i Curious

Om oss i Curious

Menneskers lidenskap


Alt annet kan kopieres.


innsikt & Nysgjerrighet

En blir aldri utlært på mennesker. I alle prosesser vi takker ja til å jobbe med, er vi skrudd på. Lyttende. Nysgjerrige. Hvorfor gjør dere det dere gjør?

Vi ser sammenhengene med dere. Setter oss inn i roller og adferd, verdier og strategier, valg, ambisjoner og milepæler.

Vi setter bitene sammen, og finner perspektivene som legger grunnlaget for hvem dere virkelig er. Vi gir oss ikke før vi finner hva som utgjør de aller viktigste forskjellene fra de andre i bransjen.


IMPROVISASJON

I motsetning til populær oppfatning handler ikke improvisasjon om å «finne på noe på sparket». Improvisasjon handler om å bruke «den gyldne regel» direkte inn i samhandling. Gjøre din(e) partner(e) god(e).

Videre handler improvisasjon om å fokusere egen kompetanse og ressurser på å støtte de man jobber med, for å motta den samme støtten fra omgivelsene.

Improvisasjon fordrer ferdigheter. Skal du improvisere teater, må du kunne spille skuespill. Skal du improvisere musikk, må du kunne spille et instrument. Skal du improvisere med mennesker, må du ha kompetanse i hva som er viktig, og hvorfor dette er viktig.  

Historiefortelling

Det finnes ikke kjedelige oppgaver. Kun holdninger om at oppgavene er kjedelige.

Vi søker menneskene som bryr seg om hva de gjør og hvorfor de gjør det.

Vi formidler strategier via helter som gir ALT for å komme i mål. Hovedrollene som ser meningen med jobben så krystallklart at du blir tvers igjennom rørt av innsatsviljen deres.


måling og anerkjennelse

«Beklager gutten min. Pappa glemte å starte klokken. Men bare løp videre du!«

Vi jobber kun i prosesser som har tydelige, avklarte mål for alle involverte. Mål er milepæler. Mål er seire og tap. Mål er resultatene av valg og menneskers innsats for å ta konsekvensene av de valgene som foretas.

Det er klart måloppnåelse skal feires! (Hva annet finnes?)

VI ER CURIOUS

bård brænde

vegar aase

Vi i Curious jobber tett sammen med de andre ressurspersonene på Helt Sentralt. Klikk her for å vite mer om fellesskapet.