Foredragsmeny

Foredragsmeny

Verdens Beste Arbeidsplass


Fokus på fag
Faglig forankret

Humor
Latter eller penga igjen!

Interaktivitet med salen
Et par enkle øvelser

Varighet
60-0
Minutter inkl. kort pause

Verdens beste arbeidsplass - logo
Hvorfor skal jeg kjøpe foredraget «Verdens Beste Arbeidsplass»?

Dette foredraget er for deg som har en bra arbeidsplass i dag, men mistenker at dere kan få enda mer ut av hverandres kompetanse og motivasjon enn det dere gjør i dag. Foredraget er primært tiltenkt forsamlinger der alle hører til samme selskap – og bør holdes enten i lederfora eller for samtlige ansatte.

Bestill dette foredraget om du ønsker et spennende motivasjonsforedrag som er direkte relatert til hvem dere er og hvorfor dere gjør det dere gjør. Om du ønsker et foredrag som gir folk tydelig beskjed om at det er hver enkelts ansvar å sørge for egen motivasjon – gjennom å bidra til motivasjonen blant sine kollegaer. Om du ønsker et foredrag som oppfordrer til å feire kollegaer – både de som vinner og de som prøver igjen. 

Bård skreddersyr hvert eneste foredrag til å tilpasses deres bransje, deres verdier, og deres visjon og ambisjoner.

 

«Bård! Føler du traff innertier! Kvelden videre fortonet seg ellevilt – det var gøy.»Gro Løkken i BearingPoint
«Meget godt forberedt. Engasjerende og effektiv måte å jobbe inn viktige faktorer for godt samhold. Knallbra.»Sitat fra feedbackskjemaet til Statens Vegvesen

FlytSonen


Fokus på fag
Faglig forankret

Humor
Deltakerne koser seg

Interaktivitet med salen
Budskapet oppleves!

Varighet
45-0
minutter

Placeholder
Hvorfor skal jeg kjøpe foredraget «FlytSonen»?

Om du ønsker et forankret foredrag som handler hvordan kommunikasjon kan fremme og ikke hemme samhandling og resultatsoppnåelse… Trolig kjenner dere på at det har oppstått litt for mange misforståelser eller «missed opportunities» i det siste – og gjerne at det skylder mangelen på god koordinering,

Gjennom 15 års erfaring som prosess-fasilitator og kommunikasjonsrådgiver, har Bård hentet frem de tre viktigste prinsippene som sikrer god kommunikasjon, og henter frem «FlytSonen» – der folk rett og slett jobber svært godt sammen, og ikke kaster bort tiden på mangelfull kommunikasjon.

…og ikke bare får salen høre om prinsippene – alle får prøvd seg i smågrupper og testet prinsippene selv. (NB: Ingen må opp på scenen… 🙂

«Takk for en flott helg. Du gjorde en imponerende innsats med å klare holde hele forsamlingen i ånde fra start til slutt!»Mette Bernhardsen fra Fosterhjemstjenesten i Østfold - etter 10 timers program over 2 dager

Verdens Beste Service


Visuelle modeller
Infografikk og modeller

Humor
Inkluderende og spennende

Interaktivitet med salen
Egenrefleksjon og dialog

Varighet
60-1
minutter

Placeholder
Hvorfor skal jeg kjøpe foredraget «Verdens Beste Service»?

Påstanden er at «vi alle» har vært der. I en butikk, telefonsamtale, eller korrespondanse med en virksomhet, der vi rett og slett dropper å kjøpe noe fordi servicen var for dårlig.

…samtidig har vi alle opplevd å kjøpe mer enn vi hadde tenkt, fordi servicen vi opplevde var over all forventning.

«Verdens Beste Service» er et foredrag først og fremst for de organisasjonene som allerede har service på agendaen. Organisasjoner som vet at nøkkelen til god inntjening er fornøyde kunder – samt at nøkkelen til fornøyde kunder er fornøyde ansatte. Fantastisk service er selve essensen i gode marginer.

Så hva er egentlig «service»? Hva skal til for at kunder opplever mer enn forventning – hver gang? Hvorfor er deduktiv metode, improvisasjon og relasjonsmodeller viktige?

«Verdens Beste Service» er foredraget som tar service over i eliteserien, og inneholder cases og eksempler fra hvordan Flytoget jobber på hver avgang for å sikre Norges beste kundeservice.

«Bård har hatt en sentral rolle i utviklingen og gjennomføringen av vårt kursprogram «Service Excellence» – og vertene våre mente dette var vårt beste kurs noensinne.» Kari Skybak, HR-direktør i Flytoget

Verdens Beste Presentasjon


Visuelle modeller
Retorisk rammeverk

Humor
Inkluderende og spennende

Interaktivitet med salen
Alle får prøvd seg

VARIGHET
60-0
MINUTTER

Placeholder
Hvorfor skal jeg kjøpe foredraget «Verdens Beste Presentasjon»?

«Det er mange powerpointslider i sjøen, og vi skal gjennom alle…dog først etter at vi har hoppet etter Wirkola…»

Dette presentasjonskurset skiller seg fra det standardkurset du kanskje har gått før. Du vil ikke bli fortalt hvor du skal stå, hvor du skal ha hendene, eller hvordan du skal øve stemmen og pusten før du går på scenen. Du vil heller ikke høre om hvor mange minutter du bør bruke pr slide, eller hvilke animasjoner som fungerer best. Velkommen til en clipartfri sone.

Dette kurset bygger på en retorisk grunnstruktur som beviselig virker, og som gjør at du blir tryggere, tydeligere og langt mer engasjerende. Stikkord for dette presentasjonskurset er publikumsforståelse, rød tråd, historiefortelling, virkemidler og arketyper i salen. Du vil lære å håndtere avbrytelser, interaksjon med salen og overtalelsesteknikker. Vi vil også se på hvordan lage støttemateriale (inkl. slides) som gjør at du står støtt.

Alle vil få anledning til å presentere – og har vi god nok tid, vil vi også kunne bruke video.

For – det er slidene som støtter deg – ikke omvendt…!

Ikke bare lærte vi MYE om å presentere og å engasjere et publikum – kurset var en boost for alle i ledergruppa vår!Trine Lise Ness Grimstad, Leder Kundeservice, Digitale Medier 1881.